De perfecte ouder ben jij al!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:ouderschap

Toen ik zwanger was nam mijn OERINSTINCT heel snel over. Meteen wist ik dat ik mijn kindje wilde dragen, samen slapen en borstvoeden. Ik stapte over op gezonde voeding, natuurlijk speelgoed en zocht naar een zekere emotionele balans in mijn leven.

 

In elk van ons zit de natuur nog diep geworteld. Des te meer in het onbeschreven blad van een pasgeborene. Onze cultuur neemt echter de overhand in ons dagelijks leven. Als ik een ouderschapsmagazine opensla word je geconfronteerd met alle luxe artikelen om het ouderschap makkelijker te maken, met angsten voor de bevalling en een standaard waar de gemiddelde ouder aan zou moeten voldoen. Er wordt ons onbewust verteld dat we NIET GOED GENOEG zijn en zogenaamde hulpmiddelen, theorieën en specialisten nodig hebben.

Het is de kunst om bij jezelf te blijven in de mooie nieuwe fase die het ouderschap heet. En opnieuw je eigen natuur te ontdekken. Mijn manier is die van jou niet en andersom. Ik wens iedereen toe zijn eigen kracht te ontdekken en de invloed van buitenaf te kunnen weerstaan, want alles wat je nodig hebt om de PERFECTE OUDER te zijn zit al in JEZELF.

Vanuit Crystal Helder ga ik ten aller tijde uit van de basis die al in je zit en help ik je je eigen oerkrachten te hervinden. Voel je goed bij je eigen keuzes en groei naar de rol die bij jouw natuur hoort. Minder stress en meer vertrouwen.

Nienke Gottenbos oftewel De Groene Vrouw schreef er een mooie blog over.

https://groenevrouw.nl/natuurlijk-ouderschap-natuurlijk/
#CrystalHelder #groenevrouw #natuurlijkouderschap #ap #oo #zwangerschap #bevalling #deperfecteouderbenjijal