Ik ga te werk vanuit een probleem en trek dit door naar het complete plaatje. Jeugd, ziekte, gezinssituatie en familietrauma komen allemaal aan bod.

Wat gebeurt er
Elk probleem is als je erop in gaat zoomen een complex systeem. Er komen gevoelens, gedrag, patronen, relaties en ook fysieke symptomen bij kijken.

Waar komt het vandaan 
Ik kan van al deze kleine aspecten een groot geheel maken en het terugbrengen naar de kern. Vaak is deze te vinden in de zwangerschap, bevalling en eerste levensjaren. Ook kijken we naar familiepatronen. Wat gebeurt er in jouw gezin wat ook al in het gezin bij jou, je partner en jullie ouders speelde. Ik ben erin getraind om deze patronen terug te brengen naar een heldere kern zonder schuldvraag. Herkenning is de eerste stap van de oplossing. Dit werkt namelijk gelijk door op energetisch niveau bij jou maar en de andere generaties.

Hoe lossen we dit op
Hierna gaan we aan de slag met de dagelijkse praktijk. Dat gebeurt deels door het loslaten van de angst en de pijn die schuil gaat achter het gedrag. Anderszijds gaan we aan de slag in het gezin met communicatie en het uitwerken van behoeftes. Dit  traject duurt ongeveer 3 maanden. Hierbij zijn er diverse contact momenten via telefoon en in de praktijk.

We gaan aan de slag met:

  • Het herprogrammeren van je mindset en vastzittende overtuigingen.
  • De pijn omarmen waardoor ze makkelijker los kan laten.
  • De diepte in met je levensverhaal waar al je gedrag en pijn door is gevormd. Je mag er even helemaal zijn.