Ik heb mijn eigen podcast show (een soort ingesproken blog). Hierin vertel ik over wat ik tegenkom in mijn leven. Als pedagoog, als holistisch coach, als moeder en als ondernemer. Ik neem je mee op mijn pad die, de verder ik hem bewandel, de mooier hij blijkt te zijn. Mijn dromen worden groter en mijn geloof in mijzelf idem dito! Met alle kennis en vaardigheden wil ik een bijdrage leveren aan het pad die jij aan het bewandelen bent. Want samen kom je verder. Veel luisterplezier


9 februari

Zo blij ben ik met mijn laatste ontwikkelingen op persoonlijk vlak, maar vooral ook professioneel vlak. Ik ben sinds deze week gecertificeerd individuele opvoedopsteller. En ik wil zo snel mogelijk de vloer op, met jullie! In deze podcast vertel ik over de magie van opstellingen werk en hoe graag ik ermee aan de slag wil. Heb je een vraag of een persoonlijke uitdaging stuur me dan een email opĀ info@crystalhelder.nl


10 januari 2019
De afgelopen week heb ik mij verwonderd over hoe wij in onze samenleving omgaan met het meeleven met anderen en hoe dat vorm krijgt in schuld en spijt. Mijn dochter had afgelopen week 2 ongelukjes met haar arm waarvoor we beide keren naar de dokter moesten. Luister in mijn nieuwe podcast naar wat dat met mij deed als moeder, hoe mijn omgeving ermee omging en wat voor inzicht ik kreeg over schuldgevoel.
23 december 2018

Vandaag moest ik mijn gedachten en inzichten delen nadat ik aanwezig was bij een beetje ongemakkelijke gezinssituatie bij vrienden. In deze episode hoor je hoe dat voor mij was en welke boodschap ik jou en mijn vrienden graag wil meegeven.Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe podcast? Abonneer je dan op mijn kanaal op soundcloud, Itunes of spotify. Wanneer je op Itunes een beoordeling achterlaat maak je het voor anderen mensen makkelijker om mijn show te vinden. Dankjewel!

18 december 2018

In deze eerste podcast neem ik je gelijk mee in de inzichten en blokkades die ik tegen kom bij het neerzetten van mijzelf in mijn bedrijf. Waarschijnlijk hele herkenbare situaties die we allemaal tegen komen bij onszelf.