Voorstellen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Praktijk

Ik ben Crystal achter Crystal Helder. Ik ben OPVOEDKUNDIGE met een visie die ik wil uitdragen aan anderen. Ik heb een antroposofische werkachtergrond en werk vanuit een HOLISTISCHE insteek. Ik heb een missie om de complexiteit en samenhang van problemen te onderzoeken. Ik kijk met een kritische blik naar de maatschappij, onderzoek de boodschap van ziektes en kwaaltjes en met name de ONDERLIGGENDE BEHOEFTE van menselijk gedrag.

De wereld is voor mijzelf een grote spiegel, speciaal kinderen spelen daar een rol in. Wanneer ik met een groep kinderen werk en deze zijn onrustig dan kijk ik eerst wat de onrust veroorzaakt en neem deze weg. Vaak kom ik dan tot de conclusie dat ik onrustig ben, het is een directe wisselwerking. Zoals jij je voelt zo reageert de omgeving met je mee.

De uitdagingen die iedereen, groot en klein, tegenkomen in zijn leven zijn uniek. Met zijn eigen gevoel, behoefte en gekoppelde gebeurtenis. Wanneer je hierdoor uit balans raakt heeft dat gevolgen voor de hele omgeving. En soms kom je daar alleen niet uit en is het fijn dat er iemand is die met je MEEKIJKT om samen kijkt naar een oplossing om de balans weer te herstellen. Met mijn achtegrond, ervaring en kennis ben ik in staat om op diverse niveaus te kijken naar de situatie en een oplossing aan te dragen die bij jouw unieke situatie past. Mocht je met me van gedachten willen wisselen neem dan contact met mij op en maak een afspraak.

Warme groet,
Crystal